Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X264 Encoder missing one frame
#1
Encoding a finished Premiere project with 2 pass x264 either through Simple or Megui and whatever I've tried it is removing one frame at the twenty one second mark on the second pass (removing the final frame of the Paramount logo before it goes to black). Tried it with other encoders including Handbrake (not quite as good quality) and no such problem so am stumped as to what could be causing it. Have resorted to adding an extra black frame and see how that goes which I'm encoding at the moment but would prefer to work out what is causing this. First thought it might be a glitch in the source but tried it with a lesser second source I'm using in the project (from different original source) and surprisingly it does it with that as well which seems weird.

Any advice as to what could be causing this is much appreciated.
Reply
Thanks given by:
#2
The open source software library with command utility is called the X264 Encoder.This command line utility is developed by video LAN.It helps to encode the video streams into H.264/MPEG-4 AVC format.The Thesis writing service helped me to collect information about this topic.This encoder helps to develop high quality video in good clarity.It is one of the popular used encoder tool.
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Help] missing channel in an official release! spoRv 5 408 2018-03-01, 05:23 AM
Last Post: TomArrow
  Premiere and Expanding Frame. X5gb 17 847 2018-02-20, 10:04 PM
Last Post: TomArrow

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)